sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Synttäriyllätys: matka Amsterdamiin!


Rakkain ystäväni yritti ovelasti välttyä juhlimasta pyöreitä vuosiaan. Mutta lähipiiri vesitti nämä suunnitelmat tehokkaasti salakavalalla suunnitelmalla, jota oli hiottu jo kesän alusta saakka. Terveisiä vaan ystäväiseni sinne ruudun taakse. Tiedän, että olet siellä. Yhteisestä matkastamme alkaa olla jo ihan liian pitkä aika, joten on aika korjata asia.

Ystäväni aviomiehen avustuksella olemme keränneet rahaa syksyn aikana reissua varten. Lennot löytyivät varsin edullisesti ja myös erittäin mukavan oloinen majoituspaikka saatiin varattua hyvissä ajoin. Ohjelmasta on jo hieman ajatuksia, mutta tähän suunnitteluun synttärisankari saa myös itse osallistua. Ihan viime tinkaan emme halunneet venyttää yllätystä, koska fiilistely on jo osa matkaelämystä ja vielä mukavampaa on jakaa se yhdessä.


Yllätysillallisella ystäväni sai kuusi kirjekuorta, joista ensimmäisestä löytyi matkarahaa. Toisesta kuoresta löytyi lentolippu Amsterdamiin, kolmannesta kuoresta osoite ja kartta hotellille. Neljännestä kuoresta matkaopas, viidennestä kuoresta matkaseuraa ja kuudennesta kuoresta onnittelukortti.


Ystäväni ilme oli kuoria avatessa näkemisen arvoinen ja yllätys oli erittäin mieluisa. Ihanaa, ettei tarvitse enää pinnistellä ja pitää salassa sitä, että kolmen viikon päästä lähdetään tyttöreissulle Amsterdamiin!


Hyvää syntymäpäivää ihana ystäväni! <3


Huomasitko jo muut tarinat Amsterdamista?

18 kommenttia:

 1. Tällaiset synttärilahjat on kyllä ihan parhaita! Amsterdam on kyllä upea kaupunki ja juuri oikeanlainen tuollaiseen mukavaan reissuun. Siellä on vaikka mitä tekemistä ja näkemistä + pelkkä hengailu kanavien rannoilla on rentouttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kiva puuhastella tätä ja vielä kun pääsee itsekin reissuun. Raporttia pukkaa sitten, mitä kaikkea päädyttiin touhuamaan. Ootan niitä kanavia innolla!

   Poista
 2. Aika huikea synttäriyllätys! Tervetuloa Amsterdamiin, tämä on oikein sopiva (ja suosittu!) kohde tyttöjen lomalle :) Oletteko jo ehtineet tekemään tarkempia matkasuunnitelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia ajatuksia on, mutta vinkkejä otetaan vastaan! :)

   Poista
 3. Tällaisista syntymäpäiväyllätyksistä minäkin pitäisin. Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Mahtava yllätys, mahtava kaveriporukka <3! Yhteistä aikaa kivassa kaupungissa: enpä tiedä parempaa tapaa juhlia synttäreitä!

  VastaaPoista
 5. Olette kyllä mahtavia ystäviä, kun järjestitte noin upean yllätyksen! Kyllä varmasti kelpasi synttärisankarille. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana synttäriyllätys! Toivottavasti teillä on mukava reissu!!!

  VastaaPoista
 7. Ihan paras synttärilahja! Mä rakastan tuollaisten yllätysten tekemistä ja viimeksi tänä vuonna sellaisen tein miehelleni :) Mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 8. Amsterdamissa minäkin jonkun synttärin olen viettänyt, vaikka siitä onkin aivan liian kauan jo ... Meillä ei kyllä oikein matka & yllätys ole mahtunut samaan lauseeseen - olisi ollut turhan haastavaa säätää aikatauluja toiselta tsekkaamatta, mutta eihän sitä tiedä, että josko sittenkin vielä joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän meitäkin jännitti, että saako sankari vapaapäivän, mutta onneksi kaikki sujui hienosti senkin osalta :)

   Poista
 9. Oi että, miten ihanan yllätyksen olette järjestäneet! Kiva tuo kirjkuori-ideakin. Tällaiset lahjat on parhaita!

  VastaaPoista