3.5.2018

IGTT toukokuu: Tänne haluaisin palata

Toukokuun IGTT eli Instagram Travel Thursday:n aihe on tänne haluaisin palata. Voisin lähteä kaikkiin käymiimme paikkoihin uudelleen, mutta koska kaikkia Instakuvia ei voi tänne millään linkittää, niin valitsin parhaita muistoja viime vuosilta.


Purjehdus Helsingin edustalla luksusjahdilla


Upea kaunis kesäpäivä, hyvää seuraa ja mahtavat puitteet kierrellä Helsingin edustalla. Meidän risteily lähti Hakaniemen rannasta ja kiertelimme Suomenlinnan ympäristössä, Katajanokan sekä Kaivopuiston edustalla päätyen lopulta Hernesaaren rantaan. Tämä on muuten myös kaikkien aikojen ensimmäinen kuva Ne Tammelat -Instatilillä 


A post shared by Ne Tammelat (@netammelat) on

Laskettelupäivä Chamonix'ssa


Näihin portaisiin liittyy ihania ja tuskallisia muistoja. Reidet olivat nimittäin aikamoista velliä, kun laskettelumonoilla kavuttiin ylös noita portaita ja sen jälkeen piti vielä jaksaa laskea vuorelta alas. Lähtisin kuitenkin koska vaan uudelleen kiipeämään noita, sillä ylhäältä avautuivat mitä upeimmat maisemat ja laskettelu noilla vuorilla on vaan jotain niin siistiä.Los Angeles - Venice Beach


Auringonlaskut Los Angelesissa ovat huikeita. Tässä kohtaa oltiin pysäköity hampurilaiselle 17 km:n fillarointisession jälkeen. Tämä on yksi monista kuvista vuoden 2017 reissultamme Los Angelesiin & Las Vegasiin.Levi


Laskettelureissut Suomessa ovat suuntautuneet kahtena viime vuonna Leville, joka ei ole ollenkaan pöllömpi paikka. Maaliskuussa on jo kohtalaisen lämmintä, joskin reissuille on sattunut vaihtelevasti niin erittäin hyvää kuin huonoakin säätä. Kaveriporukan seurassa pitkät viikonloput ovat hurahtaneet nopeasti ja Levin monipuolinen ravintolatarjonta on tullut hyvin tutuksi näillä reissuilla.


Meidän kesäpaikka Tanskassa

Vuotuinen broholminkoirien erikoisnäyttely järjestetään Tanskassa aina elokuussa. Tämä on loistava hetki tutustua Tanskaan paremmin ja olemmekin kierrelleet maata aika paljon autolla.  Lempikohteemme sijaitsee ihanalla Ærøskøbingin saarella Tanskan eteläosassa. Kyseessä on Pluton kasvattajan koti, jossa saamme viettää autenttista tanskalaiselämää maatilalla aina muutaman päivän ajan vuodesta.


Ne Tammelat -Instagramiin tulee kuvia ja stooreja tasaiseen tahtiin, jos et vielä seuraa meitä, niin täältä löydymme!

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda. Instagram Travel Thursday on joka kuukauden ensimmäisenä torstaina vietettävä blogitempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä.8 kommenttia:

 1. Ihania muistoja sinulla instatili pullollaan! Laskettelupäivä kuva Chammoxissa ja Kööpenhaminan maalaistalo tuntuivat mielenkiintoisimmilta itselleni. Aika hurjat rappuset laskettelukohteessa tuonne ylös, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kiipeäminen oli kyllä kaiken sen arvoista :)

   Poista
 2. Öö, tuota, itse en hiihdä, mutta miten minä olen ajatellut, että rinteisiin mentäisiin hissillä, ei kiivettäisi omin voimin.... Suloinen pihapiiri Tanskassa. Pitäisi kai sitäkin maata kierrellä Kööpenhaminan ulkopuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon rappusten alapäähän pääsi hissillä ja upeat maisemat nähdäkseen piti kiivetä vielä ylemmäs. Sieltä tultiin kuitenkin samoja rappusia alaskin kävellen. Jotkut lajin harrastajat laittavat kyllä tuolla sukset reppuun ja ihan oikeasti kiipeävät saavuttaakseen koskemattomia puutereita. Se vaatii huimaa kuntoa.

   Kannattaa ehdottomasti ottaa Tanska haltuun autoilleen. Kirjoittelen myöhemmin lisää juttuja, mitä kaikkea nähtävää me ollaan siitä maasta löydetty.

   Poista
 3. Voiko tuollaisen Helsinki-risteilyn ostaa jostain, vai oliko kyseessä teidän oma jahti? Olisi aivan mahtavaa lähteä kaveriporukalla veneilemään Helsingin edustalle kauniina kesäpäivänä. Kuva Tanskasta on ihanan idyllinen, kyllä tuollaisessa pihapiirissä varmasti sielu lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole omaa jahtia meillä :) Tämä oli vuokrattu muutamaksi tunniksi ja jos en ihan väärin muista, niin hinta kieppui jossain 1500-2000 euron välissä. Oli kyllä hieno kokemus. Kannattaa kysyä tarjousta täältä: http://www.xoyacht.fi

   Poista
 4. Purjetiminen ei ole valitettavasti minun juttu kun pelkään tulevani merisairaaksi, mutta kaikki muut näistä... kyllä kiitos! Etenkin nuo laskettelukohteet houkuttelisi. Venice Beach ei tehnyt minuun suurta vaikutusta mutta Los Angelesissa on vielä paikkoja joissa haluaisin käydä, vaikka siellä tuleekin pyörittyä useamman kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskettelukautta odotan minäkin kuin kuuta nousevaa! Toivottavasti ehtii ensi talvena mäkeen useamman kerran.

   Poista